Stap voor stap

Onze werkwijze

Met ons team bouwen we het ultieme kamer en suite interieur volgens onderstaand stappenplan.

Stap 1 - Prijsindicatie

U belt of stuurt een e-mail waarna wij uw wensen inventariseren om u een realistische prijsindicatie te kunnen geven. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact zodat we samen met u de juiste informatie uit kunnen wisselen. Heeft u al een duidelijk beeld van de gewenste stijl en inrichting? Geef deze wensen dan aan in uw aanvraag. Misschien heeft u al foto’s die u als voorbeeld mee kunt sturen?

Voor een realistische prijsindicatie van een kamer en suite hebben we de volgende gegevens nodig:

  • De hoogte- en breedtematen van de kamer (op de beoogde plaats van de kamer en suite);
  • Wenst u een opstelling met twee of vier kasten (dus enkelzijdig of dubbelzijdig);
  • Welke kastdiepte wenst u? (de meest gebruikte kastdiepte is 30 cm.);
  • Wat zijn uw wensen m.b.t. het glas in lood;
  • We ontvangen graag een aantal foto’s van de huidige situatie om een betere inschatting te kunnen maken. U kunt deze foto’s sturen naar info@kamerensuitespecialist.nl o.v.v. van uw naam en woonplaats.

Stap 2 - Persoonlijke kennismaking

Als u zich kunt vinden in onze prijsindicatie maken we graag een afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak gaan we verder in op uw wensen en onze ideeën, passend bij de stijl van uw woning en interieur. Betreft het een nieuwbouwwoning dan bespreken we de mogelijkheden aan de hand van de bouwtekeningen. Op locatie kunnen we tevens de juiste maten inmeten en vastleggen.

Stap 3 - Offerte en ontwerp

Na de afspraak werken wij vrijblijvend een eerste (schets)ontwerp en offerte uit. Hierin beschrijven we alles wat we met u besproken hebben: de afmetingen en materialen, de afwerking en onze werkzaamheden. We gaan bij de offerte uit van een rechte ruitverdeling, wanneer u kiest voor glas in lood. Wanneer u voor het glas in lood een ontwerp op maat wenst dan werken we hiervoor een meerprijs uit.

Stap 4 - Opdracht, inmeten, en productie

Na uw akkoord op de offerte vragen we u een aanbetaling te doen waarna we het hout en de materialen kunnen gaan bestellen. Met de eerste betaling bevestigt u de opdracht. Wij zijn een CBW erkend woonbedrijf, dit betekent dat u de aanbetaling van 25% geheel zonder risico kunt doen. We bespreken in deze fase de planning van de productie en plaatsing bij u thuis.

Stap 5 - Plaatsing

Na de kwaliteitscontrole in onze meubelmakerij – wij bouwen hier de kamer en suite volledig op – komen we conform planning de kamer en suite bij u thuis plaatsen. Vijf dagen voor de levering controleren wij of de tweede betaling is overgemaakt op onze rekening. Voor de plaatsing van een kamer en suite hebben we (gemiddeld) één werkdag nodig. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk last ondervindt tijdens de plaatsing. We leveren de kamer en suite op als u én wij 100% tevreden zijn. Bij de oplevering voldoet u het laatste deel van de betaling aan de installateur en kan u genieten van de nieuwe sfeermaker in uw woning!
Vraag een offerte aan

Bekijk de verschillende Kamer en Suite stijlen

Moderne kamer en suite

Jaren '30 stijl

Een strakke uitstraling met vlakke panelen en stijlvol glas in lood is kenmerkend voor een moderne kamer en suite in jaren ’30 stijl.

Meer informatie...

Klassieke kamer en suite

Belle Epoque stijl

Bij de klassieke kamer en suite in Belle Epoque stijl zijn de taps toelopende doorloop, hoge deur- openingen, bewerkte lijsten en geboste panelen erg herkenbaar.
Meer informatie...
Renovatie Kamer en Suite | KamerenSuiteSpecialist.nl

Brussels scherm

Belle Etage

Met deze elegante wand creëren we een ruimtebesparende verdeling. Door toepassing van veel glas (evt. in lood) is de Belle Etage een sieraad voor het oog.
Meer informatie...

Meer informatie

Adviesgesprek aanvragen
Offerte aanvragen

Follow us on social media

Contactgegevens

Kantooradres:
Van Glabbeekstraat 28
5122 KK Rijen

Meubelmakerij:
Mary Zeldenrustlaan 60
5122 CE Rijen

info@kamerensuitespecialist.nl
0161-700212
Copyright 2020 - Kamer En Suite Specialist     |     Privacy Statement    |     Cookie Statement    |    Disclaimer    |    Algemene voorwaarden
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram