Dé kamer en suite specialist

Als u overweegt een kamer en suite te laten plaatsen dan bent u bij ons op het juiste adres. Met meer dan 600 geplaatste kamer en suite interieurs zijn wij dé specialist in Nederland. Met oog voor detail realiseren we – met ervaren team van meubelmakers, ontwerpers, installateurs – op basis van uw wensen een unieke, authentieke kamer en suite op maat.
Lees meer over onze werkwijze

Met passie en liefde voor het vak

Oprichter/eigenaar Rini Thielen

Geboren (1965) en getogen in Gilze-Rijen (Noord-Brabant) plaats ik, Rini Thielen, met mijn team sinds 2006 kamer en suite meubels door heel Nederland. Ik kom uit een grote, ondernemende familie. Mijn ouders hebben in mijn jeugdjaren een eigen kruidenierszaak gehad waarbij in die tijd ons hele gezin mee hielp. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in vormgeving en alles wat hiermee samenhangt. Tijdens mijn (technische) opleiding wordt mij duidelijk wat ik wil: een perfecte balans realiseren in zowel ontwerp als uitvoering. Na mijn opleiding werk ik met verschillende materialen, maar verlies ik mijn hart aan hout en aan het vervaardigen en plaatsen van kamer en suite meubels in het bijzonder. Voor mij telt niet alleen het plaatje. Juist wat niet direct aan de buitenkant zichtbaar is – zoals het werken met topkwaliteit materialen – is essentieel voor een optimaal eindresultaat. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, werk ik met mijn team elke dag opnieuw vol passie aan het maken en plaatsen van unieke kamer en suite meubels.
Contact opnemen

Moderne kamer en suite

Jaren '30 stijl

Een strakke uitstraling met vlakke panelen en stijlvol glas in lood is kenmerkend voor een moderne kamer en suite in jaren ’30 stijl.

Meer informatie...

Klassieke kamer en suite

Belle Epoque stijl

Bij de klassieke kamer en suite in Belle Epoque stijl zijn de taps toelopende doorloop, hoge deur- openingen, bewerkte lijsten en geboste panelen erg herkenbaar.
Meer informatie...
Renovatie Kamer en Suite | KamerenSuiteSpecialist.nl

Sieraad voor het oog

Brussels Scherm

Met deze elegante wand creëren we een ruimtebesparende verdeling. Door toepassing van veel glas (evt. in lood) is de Belle Etage een sieraad voor het oog.
Meer informatie...

Meer informatie

Adviesgesprek aanvragen
Offerte aanvragen

Follow us on social media

Contactgegevens

Kantooradres:
Van Glabbeekstraat 28
5122 KK Rijen

Meubelmakerij:
Mary Zeldenrustlaan 60
5122 CE Rijen

info@kamerensuitespecialist.nl
0161-700212
Copyright 2020 - Kamer En Suite Specialist     |     Privacy Statement    |     Cookie Statement    |    Disclaimer    |    Algemene voorwaarden
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram