Ervaringen van onze klanten

Specialist in authentieke kamer en suite meubels

Hieronder ziet u een reactie van een aantal tevreden kanten. Zij hebben zelf hun feedback geschreven. Ook zij waren getuige van het vloeiend lopend proces van voorbereiding, realisatie en afronding van hun mooie kamer en suite. Omdat er constant contact mogelijk is met uw aanspreekpunt, wordt voorkomen, dat er een situatie ontstaat, die u niet wenst. Als u dus met ons bedrijf in zee zou gaan, garanderen we dat u hetzelfde positieve gevoel zult ervaren als onderstaande klanten. Het resultaat? U bent tevreden met uw kamer en suite en wij kunnen op dezelfde voet verder gaan om nog meer mensen een gelukkig gevoel te geven.
Neem gerust contact op

Kamer en Suite Jaren 30 stijl

Familie Luigi-Teloni (Den Haag)

“The Kamer&Suite Specialist is a very professional, and more importantly, trustworthy company. Rini’s team made an amazing job building our kamer en suite based on the original design that unfortunately was removed by the previous owner. The job was done in time, actually a few days ahead, with no fuss. The result exceeded our expectations, it looks amazing! And we are receiving so may compliments from visitors. I would definitely use this company again and would recommend it without reservation.”
“Wij kozen voor Kamer en Suite specialist omdat Rini snel en vooral enthousiast reageerde. Deze man heeft liefde voor zijn werk en dat is aan alles te merken en deze passie heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Hij gaf goede adviezen en er werd niet gepusht. Wij bevelen jullie voor 100% bij anderen aan.”
Familie Spriensma (Zevenhuizen)
“Via internet kwamen we op de website van Kamer en Suite specialist. Ik kan me de prettige ontvangst nog goed herinneren. En ook hoe tevreden we waren over de uitleg en de informatie ten aanzien van kosten en dergelijk alsmede de voorgestelde keuze van de glazenier. Echt een 5-sterrren bedrijf op alle onderdelen.”
De heer Van Dalen (Leiden)
“Wij hebben voor Kamer en Suite specialist gekozen omdat iemand jullie aanraadde. Ook zij hadden erg positieve ervaringen met Rini Thielen. Wat we erg prettig vinden is de persoonlijke aandacht. Een afspraak was zo gemaakt en al snel ontvingen we de offerte. Rini is een vriendelijke man, hij denkt goed mee en hij is erg enthousiast over zijn vak.”
Mevrouw Van den Broek (Teteringen)
“Kamer en suite specialist kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Ze leven zich in op je persoonlijke situatie, brengen vervolgens een advies op maat uit en geven je alle ruimte om nog aanpassingen te doen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring, werken ze met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen en leveren een prachtig product op. De communicatie is naast persoonlijk ook open en transparant. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook snel opgeleverd doorlooptijd vanaf het eerste gesprek tot oplevering verloopt vlot. De mensen waarmee ik te maken heb gehad zijn kundig en prettig in de omgang. Ik heb me echt ‘klant’ gevoeld.”
De heer Van Boven (Rijen)
“We zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken en hadden bij Kamer & Suite specialist direct een goed gevoel. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor het product er prachtig uit ziet. Er wordt enthousiast meegedacht over een product op maat voor de betreffende woning. Ook is er een prettige en open communicatie. Ze zijn altijd bereikbaar, niet alleen voor het aannemen van de opdracht maar ook na plaatsing van het meubel om eventuele oneffenheden op te lossen. Echt een bedrijf dat geïnteresseerd is in de woning waar het meubel wordt geplaatst en in ons als klant.”

Familie Slits-Van der Pas (Rosmalen)
Renovatie Kamer en Suite | KamerenSuiteSpecialist.nl
“We hebben Rini Thielen gevraagd om onze bestaande kamer en suite te renoveren. De dichte kamer en suite is omgebouwd naar een halfopen kamer en suite met nieuwe deuren en glas in lood. De website van Kamer & Suite specialist heeft een authentieke uitstraling en we merkten ook direct dat Rini kennis heeft van kamer en suite meubels in oude huizen. Rini werkt erg netjes en is zeer gedreven. Wij zijn zeer tevreden met de kamer en suite die op maat is gemaakt in een oud huis. Het lijkt alsof de kamer en suite er altijd al zo heeft gestaan. Een tijdje geleden hadden we een probleem met een afgebroken sleutel en dat is als service opgelost!”
Familie Verbraak (Goirle)
“Via onze architect kwamen we bij Kamer & Suite specialist terecht. De vervaardiging in het atelier en plaatsing binnen een dag is ons het meest opgevallen, naast de prettige communicatie. De medewerkers zijn trots op het eigen product. Rini, we willen jou en jouw meubelmakers heel hartelijk danken voor de bouw van de en suite kast. We hebben er nu een weekend mee geleefd en het is een zeer stijlvol meubel, met mooi vakwerk tot in detail, dat beide ruimtes opnieuw definieert. De kamer en suite maakt het huis warm en knus. Onze jongste dochter zei: ‘Het lijkt wel of we in huis onder de Arc de Triomphe door lopen!’”
Familie uit Rotterdam
“We hebben in eerste instantie voor Rini gekozen omdat de website ons is opgevallen in vergelijking met de websites van andere meubelmakers. We hadden ook direct een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek. Rini werkt heel nauwkeurig. Ongelooflijk dat het bovenste gedeelte van de gangkast op de millimeter nauwkeurig past. Het bedrijf geeft ons een professionele en erg gedegen indruk. Nadat we wat misverstand in de communicatie hadden over de juiste uitvoering van de gangkast is alles uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn blij dat we hebben gekozen voor kwaliteit.”
Familie Jager (Dorst)
"Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Rini Thielen van Kamer & Suite Specialist een vakman met kennis van zaken is.
Hij dacht in de ontwerpfase goed mee, waardoor het eindresultaat naadloos in onze woning past. Alsof het er altijd al zo heeft gestaan.
De plaatsingslocatie (twee hoog in een monumentaal pand) maakte het leveren van het meubel tot een uitdaging, maar dat ging Rini niet uit de weg.
Het volledig meubel is met veel zorg daar één klein raam naar binnen gebracht. Al met al een erg prettige samenwerking en een prachtig product."
Familie Buit (Deventer)
“Wij hebben voor Kamer en suite specialist gekozen na een zorgvuldige afweging op prijs en kwaliteit. 
De kwaliteit komt terug in het gebruik van een goed gedroogde en geschikte houtsoort waardoor nadelige effecten zoals kromtrekken niet te verwachten zijn. Ook wist Kamer en suite specialist het ontwerp, door het opzetten van een kleine muur, zodanig vorm te geven dat de kast als een traditionele kamer en suite is geplaatst. Omdat ons complete huis werd gerenoveerd, was ook de planning belangrijk. Kamer en suite specialist kwam de afspraken na en was op tijd met de levering. Ik heb de fabriek in Rijen bezocht. Dit ziet er zeer professioneel uit en de mensen zijn vakmensen. Het is indrukwekkend te zien hoe dit soort meubels op maat gemaakt wordt uit inkomende materiaal dat slechts uit ruwe planken bestaat. Ik kan daarom Kamer en suite specialist aan iedereen aanbevelen.”

De heer Van der Kuij (Overloon)
“Wij hebben gekozen voor Kamer & Suite Specialist om een aantal redenen. Allereerst werd al snel duidelijk dat bij Rini kwaliteit op nummer één stond. Niet alleen in materiaalsoort, maar ook in de algehele afwerking en de zaken erom heen (vloer, glas in lood, etc.). Op de tweede plaats konden zij behalve de kamer en suite ook de zaken daarbuiten leveren (vloer en glas in lood). De prijs was uiteraard ook zeker niet onbelangrijk. De communicatie met Rini was prima. Als klant heb je toch een boel vragen en onduidelijkheden. Rini (en zijn team) hebben ons hier netjes doorheen geleid. Daarbij toont het alsof Rini niet alleen een vakman is, maar ook een liefhebber, dat is prettig! Wij hebben nu al meerdere vrienden over de vloer gehad die zeer enthousiast waren over onze nieuwe woonkamer. Uiteraard hebben we Kamer &Suite Specialist aanbevolen! Team Kamer & Suite Specialist, super bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”
Familie Schildkamp (Zeist)
“Wij hadden al ervaring met een andere leverancier voor onze vorige ensuite kast en deze partij hadden we eerst om een offerte gevraagd. Maar hij kwam niet kijken in het huis, kwam niet opmeten en kwam meteen met een prijs die niet bespreekbaar was. Dat voelde niet goed. Toen ben ik gaan zoeken op Google. En hoewel jullie niet in de buurt gevestigd zijn, heb ik toch maar gebeld. En dat contact was meteen prettig. Rini kwam kijken en meten en dan zie je meteen dat je iemand met expertise in huis haalt, iemand die goed luistert naar je wensen en je vertrouwen geeft dat ze ook te verwezenlijken zijn. Rini heeft ons tussentijds telkens goed op de hoogte gehouden. Die communicatie verliep uitstekend, via telefoon of mail. De dag van de plaatsing was een lange dag, zeker voor Rini en zijn collega. Maar ze gingen door totdat het klaar was en wij tevreden waren, inclusief plaatsen van plinten. Er werd netjes gewerkt. We bevelen jullie voor 100% aan bij anderen!”
Familie Kramer (Ijsselstein)
Copyright 2021 - Kamer En Suite Specialist     |     Privacy Statement    |     Cookie Statement    |    Disclaimer    |    Algemene voorwaarden
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram