Moderne jaren ’30 of klassiek

Een kamer en suite voor elke woonstijl

Een kamer en suite werd vroeger gebruikt om de woonkamer in een voorkamer en een achterkamer te verdelen. De voorkamer werd in die tijd alleen gebruikt voor visite. Besparing op stookkosten – alleen de achterkamer werd als leefruimte gebruikt – was een voorname reden om een kamer en suite te plaatsen. In de 19e eeuw is deze manier van kamerscheiding vrijwel standaard toegepast in de wat luxere woningen. Tot halverwege de 20e eeuw is het dus heel gewoon om een kamer en suite te hebben. Pas in de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog verdwijnt de kamer en suite uit de binnenhuisarchitectuur omdat er in die tijd zo snel en goedkoop mogelijk gebouwd moet worden. Enkele tientallen jaren geleden wordt de kamer en suite herontdekt. Vandaag de dag bouwen wij zowel in bestaande als in nieuwe woningen kamer en suite meubels. We zien ook steeds vaker de boeiende combinatie van moderne en klassieke woonstijlen in het interieur.

Moderne kamer en suite

Jaren '30 stijl

Een strakke uitstraling met vlakke panelen en stijlvol glas in lood is kenmerkend voor een moderne kamer en suite in jaren ’30 stijl.

Meer informatie...

Klassieke kamer en suite

Belle Epoque stijl

Bij de klassieke kamer en suite in Belle Epoque stijl zijn de taps toelopende doorloop, hoge deur- openingen, bewerkte lijsten en geboste panelen erg herkenbaar.
Meer informatie...
Renovatie Kamer en Suite | KamerenSuiteSpecialist.nl

Sieraad voor het oog

Brussels Scherm

Met deze elegante wand creëren we een ruimtebesparende verdeling. Door toepassing van veel glas (evt. in lood) is de Belle Etage een sieraad voor het oog.
Meer informatie...

Geheel vrijblijvend

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over een kamer en suite op maat? Voor een realistische prijsindicatie verzoeken we onderstaand offerteformulier in te vullen inclusief onderstaande gegevens:
  • De hoogte- en breedtematen van de kamer (op de beoogde plaats van de kamer en suite);
  • Wenst u een opstelling met twee of vier kasten (dus enkelzijdig of dubbelzijdig);
  • Welke kastdiepte wenst u? (de meest gebruikte kastdiepte is 30 cm.);
  • Wat zijn uw wensen m.b.t. het glas in lood;
  • We ontvangen graag een aantal foto’s van de huidige situatie om een betere inschatting te kunnen maken. U kunt deze foto’s hieronder uploaden of sturen naar info@kamerensuitespecialist.nl o.v.v. van uw naam en woonplaats.
Na de prijsindicatie maken we voor het advies, ontwerp en de definitieve offerte graag een afspraak met u. U bent – op afspraak – natuurlijk ook van harte welkom in onze meubelmakerij.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Maximale uploadgrootte: 5mb

Meer informatie

Adviesgesprek aanvragen
Offerte aanvragen

Follow us on social media

Contactgegevens

Kantooradres:
Van Glabbeekstraat 28
5122 KK Rijen

Meubelmakerij:
Mary Zeldenrustlaan 60
5122 CE Rijen

info@kamerensuitespecialist.nl
0161-700212
Copyright 2020 - Kamer En Suite Specialist     |     Privacy Statement    |     Cookie Statement    |    Disclaimer    |    Algemene voorwaarden
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram