Jaren '30 stijl

Moderne kamer en suite

U kiest voor een kamer en suite in Jaren ’30 stijl, als u gaat voor een strakke uitstraling. De vlakke panelen en het stijlvol glas in lood zijn kenmerkend voor een kamer en suite in jaren ’30 stijl. U kunt kiezen voor dichte kasten, half open kasten of volledig open kasten. Alle kasten en deuren stellen we uit volledig massief meubelhout samen in onze meubelmakerij. De schuifdeuren kunnen worden voorzien van blank of gekleurd (facet)glas, glas in lood. In de schuifdeuren kan eventueel een roedeverdeling worden aangebracht. De moderne kamer en suite is leverbaar tussen €12.000 en €18.000 inclusief BTW en plaatsing. Wij vervaardigen met ons ervaren team van meubelmakers, ontwerpers en installateurs een kamer en suite die geheel naar uw wens wordt samengesteld. Kamerensuitespecialist.nl is in het hele land actief.

Waarom kiezen voor een moderne kamer en suite in jaren '30 stijl?

De kamer en suite in de Jaren ’30 stijl wordt ook wel een “moderne” kamer en suite genoemd. Hoewel de jaren dertig al weer lang geleden zijn, de jaren ‘30 woningen zijn en blijven onverminderd populair. Bewoners waarderen de traditionele, herkenbare bouwstijl met de bijhorende karakteristieke elementen van deze woningen. Helaas zijn in de jaren ‘70 een aantal van deze stijlelementen verwijderd. Tegenwoordig willen (nieuwe) eigenaren vaak de oude karakteristieke stijl weer terug in de woning halen. Ook in nieuwbouw woningen die zijn uitgevoerd in de jaren ’30 stijl kan de kamer en suite een sfeermaker van de bovenste plank zijn.

In onze informatie wordt vaak het woord “kwaliteit” gebruikt. Dat doen we niet zomaar. Kwaliteit verkrijgen we door het vakmanschap in onze meubelmakerij en degene die de kamer en suite Jaren ’30 stijl in uw woning installeert. Kwaliteit verkrijgen we ook door de materialen waaruit uw kamer en suite wordt samengesteld. De houtsoort Yello Poplar (ook wel tulpenhout genoemd) heeft een fijne structuur en werkt weinig. De houtleverancier levert ons uitsluitend gecertificeerd hout van de hoogste kwaliteit. Door de speciale bewerking van de stijlen en dorpels van uw kamer en suite, wordt het eventuele werken van het hout nog verder tegengegaan. Op die manier blijft de kamer en suite zijn kwaliteit behouden. Ook de rail-constructie waaraan de schuifdeuren zijn opgehangen, garandeert een jarenlange soepele werking. Vanzelfsprekend is ook het hang- en sluitwerk dat gebruikt wordt, kwalitatief hoogwaardig.
Vraag een offerte aan
Copyright 2021 - Kamer En Suite Specialist     |     Privacy Statement    |     Cookie Statement    |    Disclaimer    |    Algemene voorwaarden
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram